Οι υπολογιστές είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Η ικανότητα να κατανοούμε και να χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές ή να αναπτύσσουμε περαιτέρω τις ικανότητές μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δια βίου εκμάθησης. Οι ικανότητες στον υπολογιστή καταστούν δυνατή την κοινωνική και οικονομική ένταξη, που είναι πολύ σημαντικά σε μια υγιώς λειτουργική κοινωνία.

Οι πιστοποιημένες γνώσεις αποτελούν σημαντικό εφόδιο, τόσο στην επαγγελματική ζωή των κατόχων τους, ενισχύοντας τις προοπτικές ανεύρεσης εργασίας, όσο και στην καθημερινή ζωή. Τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες τόσο των νεαρών όσο και των μεγαλύτερων ηλικιακά γκρουπ, ενώ παράλληλα αυξάνουν την ικανότητα επικοινωνίας και πρόσβασης σε πληροφορίες και υπηρεσίες της καθημερινότητάς τους.

Βασικό Επίπεδο

Το Βασικό Επίπεδο είναι η αρχή. Ποτέ δεν είναι αργά για Υπολογιστές

Προχωρημένο Επίπεδο

Το Προχωρημένο Επίπεδο επεκτείνεται σε ανώτερο επίπεδο από το Βασικό

Επαγγελματικό Επίπεδο

Διαφορετικές ενότητες για τις ανάγκες κάθε Επαγγελματία

Το Computer Net D.R. με εμπειρία ετών και την τεχνογνωσία των ανθρώπων του, θεωρεί ότι η εκπαίδευση και πιστοποίηση οφείλει να εξελίσσεται καθώς δεν λειτουργεί ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στο ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε και προσφέρουμε Εκπαιδευτικά Προγράμματα που συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους, δημιουργώντας μονοπάτια εκπαίδευσης για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαία ιδρύματα και φορείς, όπως το Ίδρυμα ECDL και η Peoplecert με σκοπό να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την εκπαιδευτική διαδικασία.

20 χρόνια επιτυχημένης πορείας!! Με δέσμευση στην ποιότητα!!

Που εξασφαλίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν ποιότητα, αξιοπιστία και ακεραιότητα στις υπηρεσίες και ότι οι ανάγκες και απαιτήσεις των σπουδαστών ικανοποιούνται.

Add Your Heading Text Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.