2-11-2015

Παμπαίδες 2002

16-10-2015

Save the Date Σεμινάριο MS Ecel Expert

Σεμινάριο MS Ecel Expert 2

18-9-2015

Φανέλα Δάφνη

1-9-2015
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας για το έτος 2015-2016 με τα τμήματα ακαδημιών του Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου, μια ομάδα με τόσο μεγάλη πορεία στην ιστορία του μπάσκετ του Δήμου μας,
Πρόκειται για την πρώτη συνεργασία του Computer Net με αθλητικό όμιλο της πόλης μας και αφορά την προβολή του λογότυπου του Εκπαιδευτικού μας Κέντρου στις αγωνιστικές φανέλες της ακαδημίας μπάσκετ του τμήματος Παμπαίδων, καθώς και τον σχεδιασμό επιμορφωτικών προγραμμάτων Πληροφορικής για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Ακαδημιών του Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου, με στόχο την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων αλλά και την εξοικείωσή τους με την τεχνολογία.
Η υλοποίηση των εξειδικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Πληροφορικής του Κέντρου μας για τους αθλητές των ακαδημιών του Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου, έχει ως στόχο να στηρίξει όλα τα νέα παιδιά αλλά και να τους δώσει νέες προοπτικές στο χώρο της τεχνολογίας.
Ελπίζουμε να συμβάλλουμε ενεργά σε μια επιτυχημένη χρονιά για την Δάφνη Δαφνίου, γεμάτη διακρίσεις, που θα μας κάνουν όλους περήφανους.
ccc